Verkoop, verhuur en onderhoud aanhangwagens

aanhangwagen

Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wie onze aanhangwagens gebruiken en wat hun wensen zijn. Wij verhuren en verkopen aanhangwagens naar uw wensen, waarbij een hoge prioriteit is gegeven aan stabiliteit, veiligheid, optimaal laadvermogen, multifunctionaliteit en gebruiksgemak. Voor de ontwikkeling van de aanhangwagens is gebruik gemaakt van geavanceerde technieken en zijn ze uiteraard uitvoerig getest, onder meer op een testbaan en een zogenoemde rollenbaan.

BOVAG keuringen aanhangwagens

Wat u ook vervoert in uw aanhanger, u wilt er zeker van zijn dat het veilig op de bestemming aankomt. Daarom is het zaak dat uw aanhanger betrouwbaar en goed onderhouden is. Claushuis Groep is specialist in aanhangwagens. U kunt bij ons terecht voor de aankoop van een nieuwe of gebruikte aanhanger. Met deskundig advies.

Ook voor verhuur van aanhangwagens kunt u bij ons terecht en tevens reparatie en onderhoud zijn gegarandeerd in goede handen bij Claushuis Groep.

Zo weet u zeker dat uw aanhanger betrouwbaar is en uw vracht veilig vervoerd wordt.

Wie zijn onze klanten

Claushuis Groep levert aanhangwagens aan onder andere de gemeente, bouwbedrijven, aannemers en particulieren.

Heeft u vragen of wilt u advies op maat?

Kom langs of bel voor een afspraak 070 397 76 78 U kunt ook het contact formulier invullen! Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bij ons altijd scherpe prijzen en snelle service!

Meer informatie, prijs weten of een afspraak maken? Wij bellen u graag op!

Aanmelden

Claushuis Groep bevindt zich in Den Haag. Bekijk hier de routebeschrijving of ontvang meer informatie.