Verkoop Aanhangwagens

Bij Claushuis Groep kunt u terecht voor diverse merken, type en uitvoeringen van aanhangwagens. Claushuis Groep luistert goed naar de wensen en eisen van de klant waarna een degelijk advies gegeven wordt. Zodat u weet dat de aanhangwagen aan al uw wensen voldoet. Als merkonafhankelijk bedrijf kan Claushuis Groep elk merk aanhangwagen leveren.

Assortiment aanhangwagens

Wij leveren onder meer bakwagens, plateauwagens, kippers, machine- en multitransporters, gesloten wagens, verkoopwagens, bagagewagens, paardentrailers en nog diversen andere aanhangwagens.

bakwagen_aanhangwagenBakwagen

Met de bakwagen kunt u allerlei ladingen vervoeren. De borden met een hoogte van 35 centimeter zorgen voor een groot volume, zodat losse delen eenvoudig geladen kunnen worden. Maar ook lange delen zijn geen probleem, omdat het voor- en achterbord eenvoudig neergeklapt kunnen worden. Het voorbord rust dan op de dissel, het achterbord op twee uittrekbare kokers, terwijl de verlichting nog gewoon zichtbaar blijft. Zo is er altijd meer dan voldoende ruimte om lange delen toch veilig te kunnen vervoeren en behoren problemen met te korte aanhangwagens voorgoed tot de verleden tijd. Over multifunctioneel gesproken!

Download voor meer informatie over de bakwagen hier de pdf

plateau_aanhangwagenPlateauwagens

Doordat de borden rondom neergeklapt kunnen worden, is het laden en lossen zeer eenvoudig. Er hoeft namelijk niet over de borden heen getild te worden. Een ander voordeel is dat met een heftruck geladen en gelost kan worden. Bovendien is beschadiging van de borden en verlichting niet meer mogelijk, want die bevinden zich geheel onder de bak en dus buiten het bereik van de heftruck. Het vastbinden van de lading kan snel en veilig bij deze plateauwagens. Hiervoor zijn acht bindogen onder de vloer en acht bindhaken in de vloer gemonteerd. Ze zijn allebei voor zowel touw als spanband geschikt.

Download voor meer informatie over de plateauwagen hier de pdf

kipper_aanhangwagenKiepwagen

Een kiepwagen wordt gebruikt voor het transporteren van los materiaal. Al onze uitvoeringen hebben standaard de mogelijkheid om driezijdig te kiepen, u kunt dus zowel achterwaarts als zijwaarts kiepen. Om van kieprichting te veranderen hoeft u slechts één pen te verplaatsen.

Download voor meer informatie over de kiepwagen hier de pdf

multitransporter_aanhangwagenMachine- en multitransporters

De multitransporter, de naam zegt het al, is een multifunctionele aanhangwagen. Deze aanhangwagen is ontworpen voor het vervoeren van alle denkbare voertuigen en machines met een gewicht tot 2380 kg. Daarbij kunt u denken aan bijvoorbeeld auto’s, graafmachines, grasmaaiers en veegmachines. Voor volledige multifunctionaliteit kunt u de aanhangwagen uitbreiden met opzetborden. De eenvoudig afneembare opzetborden bestaan uit een robuust aluminium profiel en hebben een hoogte van 36 cm, zodat werkelijk alles te laden is.

Download voor meer informatie over de machine- en multitransporter hier de pdf

gesloten_aanhangwagenGesloten aanhangwagens

Voor het vervoer van allerlei soorten goederen en materialen is de gesloten aanhangwagen optimaal uitgerust. De gesloten aanhangers kunnen volledig aangepast worden aan de wensen van de klant. Speciale uitvoeringen als een marktwagen, dekselwagen met multiplex, aluminium of kunststof deksel en koelwagen behoren eveneens tot de mogelijkheden. 

Download voor meer informatie over de gesloten aanhangwagen hier de pdf

Meer informatie, prijs weten of een afspraak maken? Wij bellen u graag op!

Aanmelden

Claushuis Groep bevindt zich in Den Haag. Bekijk hier de routebeschrijving of ontvang meer informatie.