Autoglas tinten

Prijzen glastinting

Achterruit € 175,-
Achterruit sedan € 195,-
Zijruit vast per set € 125,-
Zijruit bewegend per set € 175,-
Driehoekruit per set € 35,-
Voorruit € 225,-

Heeft u vragen of wilt u advies op maat?

Kom langs of bel voor een afspraak 070 397 76 78 u kunt ook het contact formulier invullen! Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bij ons altijd scherpe prijzen en snelle service!

Prijzen ruit tinting

ruit_tinten

Hét product om uw auto veiliger, efficiënter en stijlvoller te maken!

SUN-GARD zonwerende folies helpen uw voertuig beschermen tegen de negatieve effecten van de zon. Door verloop van tijd kan de warmte van zon en de UV-straling uw interieur aantasten waardoor verkleuring optreedt. Zonnestralen kunnen ook schade toebrengen aan de menselijke huid.

SUN-GARD folies helpen U om deze problemen te voorkomen omdat ze tot 99 procent de UV-stralingen tegenhouden.

SUN-GARD folie geven uw voertuig een leuke en unieke uitstraling en kunnen het privacy gevoel verhogen.

Indien u zoekt naar een minder dure manier om uw voertuig te verfraaien waarbij U ook nog eens uzelf beschermd en uw medepassagiers, dan is de keuze snel gemaakt.

Claushuis kan u 30 verschillende soorten zonwerende, beschermende, beveiligings- en decoratie folies geschikt voor verschillende doeleinden. U heeft de keuze uit heldere, transparante, gemetalliseerde en gesputterde folies in verschillende kleuren en tinten.

De Sun-Gard zonwerende folies van de reduceren de stralingswarmte van het zonlicht tot 80%. Deze zijn uitermate geschikt om de nadelige effecten van warmtestraling, lichtinval en UV-straling te verminderen en uitermate geschikt om verkleuring tegen te gaan.

Alle voordelen van glas tinting voor u op een rij:

  • Minder lichtdoorlating
  • Minder warmte doorlating
  • Kaatst 99% van de schadelijke UV straling af
  • Inslag absorberend, uw ruit zal minder snel kapot gaan

Prijzen zijn richtprijzen en exclusief voorruit en driehoeksruiten. Prijzen zijn inclusief BTW. De exacte prijs is afhankelijk van het merk en type auto. Bel 070 - 397 76 78 of e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie.