APK & Onderhoud

Prijzen APK

  • Benzine € 45,-
  • Diesel € 65,-

Mocht uw auto een zogeheten viergastest ondergaan dan zijn deze inbegrepen. Eventuele reparaties van afkeurpunten zijn niet in de prijs meeberekend.

Heeft u vragen of wilt u advies op maat?

Bel voor een afspraak 070 397 76 78 of vul  het contact formulier in! Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bij ons altijd scherpe prijzen en snelle service!

Waarom moet ik een APK laten uitvoeren?

Het laten uitvoeren van een APK is verplicht door de overheid. U kunt daarom zelfs al een boete krijgen wanneer u de keuring laat uitvoeren ná de verplichte keuringsdatum. Maar het is ook belangrijk voor uw eigen veiligheid en dat van anderen in het verkeer. De monteur signaleert met deze keuring tijdig of bepaalde onderdelen aan vervanging toe zijn. Denk bijvoorbeeld aan de remmen, als deze niet goed functioneren en u rijdt er nog een jaar mee door, dan brengt dit gevaarlijke situaties met zich mee.

Prijzen onderhoud kleine of grote beurt

Onze prijzen voor onderhoudsbeurten zijn all-in prijzen. Dit houdt in dat het arbeidsloon van een gekwalificeerd vakman is inbegrepen en kwaliteitsonderdelen en eventuele mileutoeslagen zijn berekend. De opgegeven prijzen zijn inclusief BTW.

Kwaliteit

Claushuis Groep voert de klussen uit voor de prijzen waarvoor zij de afspraak hebben gemaakt met u. Wij monteren alleen de kwaliteitsonderdelen die wij hebben opgegeven. Op die manier bent u verzekerd van "originele kwaliteit". De onderdelen voldoen dus aan de eisen die de autofabrikant daaraan heeft gesteld. Claushuis Groep staat garant voor al haar opgegeven prijzen.

Meer informatie, prijs weten of een afspraak maken? Wij bellen u graag op!

Aanmelden

Claushuis Groep bevindt zich in Den Haag. Bekijk hier de routebeschrijving of ontvang meer informatie.