Sterretje in voorruit of autoruit vervangen?

Ruitreparatie nu van € 79,- voor € 39,95Ruitereparatie voor maar  €39,95

Nieuwe voorruit al vanaf  € 0,-

Heeft u vragen of wilt u advies op maat?

Kom langs voor een nieuwe autoruit of autoruit reparatie of bel voor een afspraak 070 397 76 78 U kunt ook het contact formulier invullen! Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bij ons altijd scherpe prijzen en snelle service!

autoruit_reparatieIedere autoruit kunnen wij voor u repareren

Iedere autoruitschade ongeacht welke autoruit, model of merk auto kunnen wij voor u repareren of vervangen. U krijgt levenslange garantie op het geleverde werk voor HPX®-ruitreparatie en autoruitvervanging. Hier vindt u meer informatie over hoe we uw voorruit snel en meestal zonder kosten voor u kunnen repareren. Ook leest u hier wat er gebeurt als de voorruit niet kan worden gerepareerd en moet worden vervangen.

Voorruit repareren of vervangen?

Bij Claushuis Groep kijken we altijd eerst of we de voorruit kunnen repareren, dat kost u minder geld en tijd. Pas als het echt niet anders kan, vervangen we de ruit. Toch gebeurt het wel eens dat een ruit moet worden vervangen, doordat de schade te groot is om te repareren. Als de schade aan uw voorruit groter is dan een € 2  munt dan kan de autoruit niet meer gerepareerd worden maar moeten wij de ruit vervangen.

Zijruit en achterruit vervangen

Niet alleen de voorruit van uw auto kan beschadigd zijn. Claushuis vervangt ook snel en eenvoudig zijruiten en achterruiten.

Zonder zorgen uw zijruit of achterruit vervangen

Wanneer uw zijruit of achterruit is vervangen en u bent verzekerd tegen ruitschade hoeft u niets te regelen met de verzekerings- of leasemaatschappij. Claushuis zorgt voor de financiële afhandeling met uw verzekerings- of leasemaatschappij. Bij verzekeringsmaatschappijen kan een eigen risico van toepassing zijn op de vervanging van uw zijruit. Dit isafhankelijk van uw polisvoorwaarden.

Een zijruit vervangen

In tegenstelling tot een beschadigde voorruit moet een beschadigde zijruit altijd worden vervangen. Een zijruit bestaat namelijk uit gehard glas wat direct versplintert bij beschadiging.

Bij Claushuis gebruiken we alleen glas dat is geproduceerd volgens de OEM-normen en rechtstreeks van de leveranciers komt die ook de autoconstructeurs beleveren. Dit betekent dat alle ruiten die we monteren net zo goed zijn als de originele ruit die we vervangen.

Een achterruit vervangen

In tegenstelling tot een beschadigde voorruit moet een beschadigde achterruit altijd worden vervangen. Een achterruit bestaat namelijk uit gehard glas wat direct versplintert bij beschadiging.

Bij Claushuis gebruiken we alleen ruiten die zijn geproduceerd volgens de kwaliteitsnormen van de automotive industrie (OEM-kwaliteit: Original Equipment Manufacturer – kwaliteit) en rechtstreeks van dezelfde leveranciers komen die ook deze automotive industrie voorzien van ruiten. Dit betekent dat de ruit die we monteren dezelfde kwaliteit heeft als de oorspronkelijke ruit die we vervangen.

autoruiten_verzekeringen

Meer informatie, prijs weten of een afspraak maken? Wij bellen u graag op!

Aanmelden

Claushuis Groep bevindt zich in Den Haag. Bekijk hier de routebeschrijving of ontvang meer informatie.