Stel een vraag of kom vrijblijvend eens langs

Wilt u meer weten, heeft u een vraag? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u op! U bent natuurlijk ook van harte welkom om eens kennis te komen maken.

Openingstijden

maandag 8.00 uur - 17.00 uur
dinsdag 8.00 uur - 17.00 uur
woensdag 8.00 uur - 17.00 uur
donderdag 8.00 uur - 17.00 uur
vrijdag 8.00 uur - 17.00 uur
zaterdag 9.00 uur - 15.00 uur
zondag Gesloten

Adres gegevens

Claushuis Groep Den Haag
Dekkershoek 129
2552 DD Den Haag
T 070 - 397 76 78
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Grotere kaart weergeven

Claushuis Groep levert kwaliteit, een persoonlijke behandeling en de beste service. Een gemoedelijke sfeer en flexibiliteit zijn onze sleutelwoorden. Onze medewerkers volgen jaarlijks trainingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken. Dit alles om u te kunnen voorzien van een goed advies en kwaliteit. Dit staat ervoor garant dat gemaakte afspraken nauwkeurig waargemaakt worden.

Kwaliteit

Claushuis Groep voert de klussen uit voor de prijzen waarvoor zij de afspraak hebben gemaakt. Wij zorgen ervoor dat de planning wat betreft afspraken voor onderhoud zo kort mogelijk zijn. Bovendien hebben we ook beschikking over vervangend vervoer ( leen auto`s / leen fietsen). Ook zullen we een reparatie “nooit” zonder met u te overleggen uitvoeren. Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan. Wat voor auto u ook rijdt. Wij staan voor u klaar en voeren iedere gewenste reparatie of handeling aan uw auto of aanhangwagen uit.

Bij ons altijd scherpe prijzen en snelle service!