Wij helpen u graag bel 070 397 76 78 of stuur een email ‎info@claushuisgroep.nl

Verkoop Aanhangwagens

Claushuis Groep Aanhangwagens Den Haag

Bij Claushuis Groep leveren wij diverse merken, type en uitvoeringen van aanhangwagens.

Wij luisteren goed naar de wensen en eisen van onze klant waarna een degelijk advies gegeven wordt. Op die manier weet u dat de aanhangwagen aan alle wensen voldoet. Wij zijn een merk onafhankelijk bedrijf, daarom levert Claushuis Groep elk merk aanhangwagen gericht op zowel de particuliere als de zakelijke markt. Waaronder Anssems, Hulco, AL-KO Kober, BPW, WAPO, Knott, Peitz, Hella, Aspok, Aspöck, Radex, Novio, Walter Winterhoff en SKF.

Claushuis Aanhangwagens is dé specialist op het gebied van nieuwe aanhangers in Nederland en België.

Heeft u nog geen idee welk type aanhangwagen geschikt voor u is?

Wij kijken graag samen met u naar de wensen en de werkzaamheden die u wilt uitvoeren met de aanhanger en we kunnen dankzij onze expertise een passend advies geven.

Bekijk de vele soorten en maten aanhangers die we hebben in onze showroom of op onze website. Van een geremde aanhanger tot ongeremde aanhanger, van een gesloten aanhanger tot plateauwagen, bij Claushuis Aanhangwagens vindt u de aanhanger die bij uw wensen past.

Wij leveren onder andere de merken Anssems, Hulco, AL-KO Kober, BPW, WAPO, Knott, Peitz, Hella, Aspok, Aspöck, Radex, Novio, Walter Winterhoff en SKF.

Assortiment aanhangwagens

Wij leveren onder meer bakwagens, plateauwagens, kippers, machine- en multitransporters, gesloten wagens, verkoopwagens, bagagewagens, paardentrailers en nog diversen andere aanhangwagens.

Bakwagen

Met de bakwagen kunt u allerlei ladingen vervoeren. De borden met een hoogte van 35 centimeter zorgen voor een groot volume, zodat losse delen eenvoudig geladen kunnen worden. Maar ook lange delen zijn geen probleem, omdat het voor- en achterbord eenvoudig neergeklapt kunnen worden. Het voorbord rust dan op de dissel, het achterbord op twee uittrekbare kokers, terwijl de verlichting nog gewoon zichtbaar blijft. Zo is er altijd meer dan voldoende ruimte om lange delen toch veilig te kunnen vervoeren en behoren problemen met te korte aanhangwagens voorgoed tot de verleden tijd. Over multifunctioneel gesproken!

Wij kunnen 20% korting geven op de adviesprijs van alle aanhangwagens van Anssems en Hulco.

Plateauwagens

Doordat de borden rondom neergeklapt kunnen worden, is het laden en lossen zeer eenvoudig. Er hoeft namelijk niet over de borden heen getild te worden. Een ander voordeel is dat met een heftruck geladen en gelost kan worden. Bovendien is beschadiging van de borden en verlichting niet meer mogelijk, want die bevinden zich geheel onder de bak en dus buiten het bereik van de heftruck. Het vastbinden van de lading kan snel en veilig bij deze plateauwagens. Hiervoor zijn acht bindogen onder de vloer en acht bindhaken in de vloer gemonteerd. Ze zijn allebei voor zowel touw als spanband geschikt.

Wij kunnen 20% korting geven op de adviesprijs van alle aanhangwagens van Anssems en Hulco.

Kiepwagen

Een kiepwagen wordt gebruikt voor het transporteren van los materiaal. Al onze uitvoeringen hebben standaard de mogelijkheid om driezijdig te kiepen, u kunt dus zowel achterwaarts als zijwaarts kiepen. Om van kieprichting te veranderen hoeft u slechts één pen te verplaatsen.

Wij kunnen 20% korting geven op de adviesprijs van alle aanhangwagens van Anssems en Hulco.

Machine- en multitransporters

De multitransporter, de naam zegt het al, is een multifunctionele aanhangwagen. Deze aanhangwagen is ontworpen voor het vervoeren van alle denkbare voertuigen en machines met een gewicht tot 2380 kg. Daarbij kunt u denken aan bijvoorbeeld auto’s, graafmachines, grasmaaiers en veegmachines. Voor volledige multifunctionaliteit kunt u de aanhangwagen uitbreiden met opzetborden. De eenvoudig afneembare opzetborden bestaan uit een robuust aluminium profiel en hebben een hoogte van 36 cm, zodat werkelijk alles te laden is.

Wij kunnen 20% korting geven op de adviesprijs van alle aanhangwagens van Anssems en Hulco.

Gesloten aanhangwagens

Voor het vervoer van allerlei soorten goederen en materialen is de gesloten aanhangwagen optimaal uitgerust. De gesloten aanhangers kunnen volledig aangepast worden aan de wensen van de klant. Speciale uitvoeringen als een marktwagen, dekselwagen met multiplex, aluminium of kunststof deksel en koelwagen behoren eveneens tot de mogelijkheden.

Wij kunnen 20% korting geven op de adviesprijs van alle aanhangwagens van Anssems en Hulco.

Chassis voor Tiny House

Alleen met het juiste chassis kan het perfecte fundament voor een Tiny House worden gerealiseerd. AL-KO-onderstellen onderscheiden zich dankzij onze jarenlange ervaring en het controleproces dat uit meerdere fases bestaat door een bijzonder hoge kwaliteit en lange levensduur. Chassis voor Tiny Houses bieden wij aan in de lengtes 5,40 m, 6,00 m, 6,60 m, 7,20 m, 7,80 m en 8,40 m, zodat er voor elke opbouwlengte een geschikt chassis is.

Vanaf €4.050,- exclusief btw

Download brochure

Het fundament voor de mobiele woning

Aanhanger kopen bij Claushuis Groep Den Haag

Heeft u vragen over uw aanhangwagen?

Wij helpen u graag

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen
08.00 – 17.00 uur en zaterdag van 09.00 tot 15.00 uur.

Waar kunnen wij u mee helpen?

Vul het contact formulier in, stuur een email of bel: