Wij helpen u graag bel 070 397 76 78 of stuur een email ‎info@claushuisgroep.nl

Autoruit Reparatie

Autoruitschade handig opgelost 

Een beschadigde voorruit is heel vervelend. Helemaal als de schade precies in het zicht zit. U vraagt zich misschien af of de ruit gerepareerd kan worden of moet worden vervangen. Het antwoord hangt af van het soort beschadiging. Maar zowel bij ruitreparatie als -vervanging heeft u bij Claushuis Groep áltijd levenslange garantie. Wij zorgen voor de afhandeling met de verzekeraar. Wel zo makkelijk. 

Voorruit vervangen

Altijd de beste ruiten

In veel gevallen is het repareren van ruitschade gratis, afhankelijk van de autoverzekering die u heeft. Als u niet verzekerd bent voor ruitschade dan kost het repareren van een sterretje € 39,-. Onze autoruitspecialisten vervangen uw autoruit volgens de geldende fabrieksspecificaties. We maken alleen gebruik van A-merk ruiten en bevestigingsmaterialen van bedrijven als Pilkington en Dow Automotive. Daarom is een vervanging bij Claushuis Groep altijd veilig en betrouwbaar.

Zijruit en achterruit vervangen

Niet alleen de voorruit van uw auto kan beschadigd zijn. Claushuis vervangt ook snel en eenvoudig zijruiten en achterruiten.

Bij Claushuis gebruiken we alleen ruiten die zijn geproduceerd volgens de kwaliteitsnormen van de automotive industrie (OEM-kwaliteit: Original Equipment Manufacturer – kwaliteit) en rechtstreeks van dezelfde leveranciers komen die ook deze automotive industrie voorzien van ruiten. Dit betekent dat de ruit die we monteren dezelfde kwaliteit heeft als de oorspronkelijke ruit die we vervangen.

Voorkom onveilige situaties

Een sterretje in de voorruit is in veel gevallen te repareren. Laat dit wel zo snel mogelijk doen, want een sterretje kan zomaar doorscheuren, bijvoorbeeld door temperatuurwisselingen. Dit zorgt voor onveilige situaties. Het zicht is minder en de voorruit draagt niet meer bij aan de stevigheid van de carrosserie. Een afspraak maakt u heel eenvoudig online.

Ruitreparatie

€ 39,-

Repareren of vervangen?

Is de schade aan de voorruit kleiner dan een 2 euromunt? Dan kan de voorruit hoogstwaarschijnlijk nog worden gerepareerd en hoeft de ruit niet te worden vervangen. Maar in sommige gevallen moeten we de ruit wel vervangen. Door online een afspraak te maken krijgt u te zien of we de ruit gaan repareren of vervangen. Is een andere ruit dan uw voorruit beschadigd: deze ruiten kunnen niet worden gerepareerd en moeten daarom áltijd worden vervangen.

Zonder zorgen uw zijruit of achterruit vervangen

Wanneer uw zijruit of achterruit is vervangen en u bent verzekerd tegen ruitschade hoeft u niets te regelen met de verzekerings- of leasemaatschappij. Claushuis zorgt voor de financiële afhandeling met uw verzekerings- of leasemaatschappij. Bij verzekeringsmaatschappijen kan een eigen risico van toepassing zijn op de vervanging van uw zijruit. Dit is afhankelijk van uw polisvoorwaarden.

 

Een zijruit vervangen

In tegenstelling tot een beschadigde voorruit moet een beschadigde zijruit altijd worden vervangen. Een zijruit bestaat namelijk uit gehard glas wat direct versplintert bij beschadiging.

Een achterruit vervangen

In tegenstelling tot een beschadigde voorruit moet een beschadigde achterruit altijd worden vervangen. Een achterruit bestaat namelijk uit gehard glas wat direct versplintert bij beschadiging.

Autoruiten bij Claushuis Groep Den Haag

Vragen over de reparatie van uw autoruit?

Wij helpen u graag

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen
08.00 – 17.00 uur en zaterdag van 09.00 tot 15.00 uur.

Waar kunnen wij u mee helpen?

Vul het contact formulier in, stuur een email of bel: