Wij helpen u graag bel 070 397 76 78 of stuur een email ‎info@claushuisgroep.nl

Autoruit tinten

Met getint glas wordt uw auto veiliger, efficiënter en stijlvoller

We brengen veel tijd door in onze auto’s: op de snelweg, in de file of op weg naar onze vakantiebestemming. Dan komt een zonwerende folie op uw ramen heel goed van pas. Niet alleen helpt dit perfect om uw voertuig te beschermen tegen de negatieve effecten van de zon omdat er na verloop van tijd verkleuring optreedt aan het interieur. Ook dringt de UV-straling anders door het glas waardoor het schade kan toebrengen aan de huid. Zonwerende folies houden 99 procent van deze straling tegen. Zo kunt u met uw gezin veilig op stap. 

Voordelen autoglastinten

Goed besluit

Naast de vele voordelen biedt glastinting een verhoogt gevoel van privacy en het maakt de uitstraling van uw auto persoonlijker en chiquer. Uiteraard geldt voor uw auto: veiligheid boven alles. Glastinting geeft niet alleen privacy, maar op deze manier worden ook spullen die in de auto blijven liggen uit het zicht onttrokken. Hierdoor loopt u minder kans op een auto-inbraak. Wilt u helemaal op safe spelen, dan zijn er inbraakwerende folies bij ons te krijgen.

Ruime keuze autoglasfolies

Claushuis Groep heeft 30 verschillende soorten zonwerende, beschermende, beveiligings- en decoratiefolies in het assortiment. U heeft daardoor de keuze uit heldere, transparante, gemetalliseerde en gesputterde folies in verschillende kleuren en tinten en geschikt voor verschillende doeleinden. Ook voorruiten kunnen bij ons worden voorzien van glasfilm.

Gebruiksgemak en veiligheid zijn onze uitgangspunten.

Als u een keuze heeft gemaakt uit een van de vele folies die wij leveren, stellen wij een offerte voor u op. Het glastinten gebeurt binnen een dag. Natuurlijk kunt u gebruik maken van onze leenauto of fiets! Omdat wij u goede kwaliteit willen garanderen bieden wij u tien jaar garantie op het verkleuren en delamineren van uw raamfolie.

Alle voordelen voor u op een rij:

  • Minder lichtdoorlating
  • Minder warmte doorlating
  • Meer privacy
  • Kleinere kans op inbraak
  • Kaatst maar liefst 99% van de schadelijke UV-straling af
  • Inslag absorberend, uw ruit zal minder snel kapot gaan
  • Tien jaar lang garantie

Tinten van autoglas bij Claushuis Groep Den Haag

Vragen over autoglas tinten?

Wij helpen u graag

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen
08.00 – 17.00 uur en zaterdag van 09.00 tot 15.00 uur.

Waar kunnen wij u mee helpen?

Vul het contact formulier in, stuur een email of bel: