Wij helpen u graag bel 070 397 76 78 of stuur een email ‎info@claushuisgroep.nl

Contact

Stel een vraag of kom vrijblijvend eens langs

Wilt u meer weten, heeft u een vraag? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u op! U bent natuurlijk ook van harte welkom om eens kennis te komen maken.

Openingstijden

maandag8.00 uur – 17.00 uur
dinsdag8.00 uur – 17.00 uur
woensdag8.00 uur – 17.00 uur
donderdag8.00 uur – 17.00 uur
vrijdag8.00 uur – 17.00 uur
zaterdag9.00 uur – 15.00 uur
zondagGesloten

Claushuis Groep levert kwaliteit, een persoonlijke behandeling en de beste service. Een gemoedelijke sfeer en flexibiliteit zijn onze sleutelwoorden. Onze medewerkers volgen jaarlijks trainingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken. Dit alles om u te kunnen voorzien van een goed advies en kwaliteit. Dit staat ervoor garant dat gemaakte afspraken nauwkeurig waargemaakt worden.

Kwaliteit

Claushuis Groep voert de klussen uit voor de prijzen waarvoor zij de afspraak hebben gemaakt. Wij zorgen ervoor dat de planning wat betreft afspraken voor onderhoud zo kort mogelijk zijn. Bovendien hebben we ook beschikking over vervangend vervoer ( leen auto`s / leen fietsen). Ook zullen we een reparatie “nooit” zonder met u te overleggen uitvoeren. Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan. Wat voor auto u ook rijdt. Wij staan voor u klaar en voeren iedere gewenste reparatie of handeling aan uw auto of aanhangwagen uit.

Bij ons altijd scherpe prijzen en snelle service!

Geen verrassingen achteraf

Als bij het bijvullen blijkt dat uw aircosysteem een lekkage of defect heeft, dan overleggen wij altijd eerst over de kosten voor reparatie. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Let op: het betreft een jaarlijkse onderhoudsbeurt. Systemen die als gevolg van achterstallig onderhoud leeg of bijna leeg zijn rekenen wij het extra koudemiddel los: zo betaalt u nooit teveel en houden wij ons onderhoudstarief laag.

Airco servicebeurt

€ 59,-

Voorkom extra kosten

Jaarlijkse controle van de airco in uw auto is heel belangrijk. Uw airco verliest koudemiddel, tot wel 10% per jaar. Uw airco werkt dan niet meer goed, schimmels en bacteriën kunnen zich nestelen en het aircosysteem kan zelfs kapot gaan. De kosten van deze reparaties lopen op deze manier hoog op. Het liefst voorkomen wij deze kosten. Daarom is het belangrijk om de airco jaarlijks te laten onderhouden.

Dit controleren we en voeren we uit bij een airco onderhoudsbeurt:

  • Recyclen en bijvullen koudemiddel.
  • Controle functioneren airco, of eventuele lekkage.
  • Preventief toevoegen van fluor lek-detectie vloeistof.
  • Controle van uw interieurfilter.

Airco Fresh

€ 29,-

Tips voor airco in de auto

  • Gebruik de airco regelmatig en het hele jaar door. In de winter zorgt de airco ervoor dat de condens op uw autoruit snel verdwijnt. De airco regelt namelijk niet alleen de temperatuur, maar ook de luchtvochtigheid. Daarnaast wordt de compressor van de airco zo altijd voldoende gesmeerd, waardoor de kans op storingen aan uw airco verminderd en hoge kosten voorkomen worden.
  • Uw airco in combinatie met de verwarming zorgen voor een perfecte balans van temperatuur en luchtvochtigheid in de winter.
  • Zet in de zomer na stilstand van uw auto eerst alle ramen even open zodat de hete lucht direct kan ontsnappen. Het is zonde om uw airco hiervoor op volle toeren te gebruiken én het is veel effectiever. Daarnaast scheelt het aanzienlijk in de brandstofkosten.
  • Zet uw airco niet in de laagste stand maar rond de 22 graden. Als uw airco harder moet werken dan verbruikt uw auto meer brandstof.

Weg met vieze geurtjes

Soms kan er door de airco een muffe geur verspreid worden. Dat wordt veroorzaakt door bacteriën en schimmels die zich nestelen in de verdamper. Voor een frisse geur kunt u een airco geurbehandeling laten uitvoeren. Het reinigingsmiddel doodt bacteriën en ander micro-organismen en de groei van nieuwe wordt vertraagd.

Airco bijvullen

Wanneer blijkt dat de airconditioning niet meer goed werkt, is het vaak nodig uw airco bij te vullen met koudemiddel.

Airco bijvullen

​U verliest tot wel 10% koudemiddel per jaar, regelmatig bijvullen is daarom van groot belang omdat:

Beveiliging tegen diefstal

​Maak online een afspraak voor airco onderhoud

Airco onderhoud bij Claushuis Groep Den Haag

Vragen over onderhoud van uw auto airco?

Wij helpen je graag

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen
08.00 – 17.00 uur en zaterdag van 09.00 tot 15.00 uur.

Waar kunnen wij u mee helpen?

Vul het contact formulier in, stuur een email of bel: