Wij helpen u graag bel 070 397 76 78 of stuur een email ‎info@claushuisgroep.nl

Grote beurt auto

Grote beurt met gratis APK-keuring

Een grote onderhoudsbeurt levert u veel op. Allereerst geeft dit een volledig inzicht in de technische staat van uw auto. Bij een grote beurt lopen wij uw auto na op meer dan 90 punten. We verversen de motorolie, vervangen bougies, olie- en luchtfilter. De  distributieriem wordt gecontroleerd, evenals de uitlaat en banden en natuurlijk wordt de ruitensproeier- en koelvloeistof weer helemaal bijgevuld. Bovendien krijgt u bij onze grote onderhoudsbeurt een gratis APK-keuring. Zo kunt u weer veilig vooruit.

Hoe vaak heeft mijn auto een grote onderhoudsbeurt nodig?

Offerte op maat

Wat een onderhoudsbeurt kost is afhankelijk van het soort onderhoud en het type en bouwjaar van uw auto. Bij Claushuis Groep bent u verzekerd van een eerlijke en scherpe prijs voor onderhoud door onze monteurs. Neem contact op en ontvang direct een offerte op maat.

Hoe vaak uw auto een grote onderhoudsbeurt nodig heeft, hangt af van het type auto, de leeftijd van uw auto, de kilometerstand en het aantal kilometers dat u jaarlijks rijdt. Een stelregel die u kunt aanhouden is:

  • Kleine beurt na 1 jaar of na 15.000 kilometer
  • Grote beurt na 2 jaar of na 30.000 kilometer

Soorten onderhouds beurten

Is het binnenkort weer tijd voor een APK-keuring? Combineer deze bij Claushuis Groep met uw onderhoudsbeurt, zodat u aan één afspraak voldoende heeft.

Kleine beurt

Grote beurt

met gratis APK-keuring

Auto-onderhoud bij Claushuis Groep Den Haag

Vragen over auto-onderhoud?

Wij helpen u graag

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen
08.00 – 17.00 uur en zaterdag van 09.00 tot 15.00 uur.

Waar kunnen wij u mee helpen?

Vul het contact formulier in, stuur een email of bel: