Wij helpen u graag bel 070 397 76 78 of stuur een email ‎info@claushuisgroep.nl

APK-Keuring

APK-Keuring zo geregeld

Voorkom dat u een boete krijgt en laat uw APK-keuring op tijd uitvoeren. Dit kan al vanaf twee maanden voor de APK-vervaldatum. De oorspronkelijke APK-datum blijft staan voor de jaren daarop en wordt met een of twee jaar verlengd. Laat u uw auto meer dan twee maanden voor de APK-vervaldatum keuren? Dan krijgt deze een nieuwe APK-vervaldatum.  

Complete APK keuring

Bij Claushuis Groep betaalt u voor een complete APK-keuring. Dat is een totaalprijs, inclusief de afmeldkosten en milieumeting. Zijn er reparaties nodig? Dan bespreken we dit altijd vooraf met u. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

APK-keuring

v.a. € 0,-

Gratis APK-keuring bij onderhoudsbeurt

De APK is een wettelijk verplichte keuring die los staat van het onderhoud aan uw auto. U kunt de APK-keuring bij ons combineren met een grote onderhoudsbeurt. In combinatie met een grote onderhoudsbeurt betaalt u zelfs niets voor uw APK!

Combineer APK-keuring met kleine onderhoudsbeurt

Wanneer u regelmatig een kleine onderhoudsbeurt laat uitvoeren voorkomt u onaangename verrassingen. We kunnen uw kleine beurt combineren met een APK-keuring, zodat u maar één afspraak hoeft te maken.

Dáárom een APK-keuring bij Claushuis Groep

APK-keuring bij Claushuis Groep

Wat doen we bij een APK-keuring?

Onze APK keurmeesters lopen uw auto na op de volgende onderdelen:

Hoe vaak heeft mijn auto een APK-Keuring nodig?

Personenauto’s met een benzine- of elektromotor moeten voor het eerst gekeurd worden als ze vier jaar oud zijn, daarna twee keer om de twee jaar en vervolgens om het jaar (het 4-2-2-1-schema). Als de personenauto voorzien is van een diesel-, gas- of andere motor dan is het 3-1-1 schema van toepassing: de eerste keer keuren na drie jaar, vervolgens ieder jaar. Auto’s ouder dan 30 jaar worden om het jaar gekeurd. Auto’s van voor januari 1960 hoeven niet meer gekeurd te worden.

Tip

Houd rekening met de kans dat uw auto door de RDW geselecteerd wordt voor een steekproef. Het is wettelijk verplicht om hieraan mee te werken. Zorg dus dat uw auto na de keuring enige tijd beschikbaar is voor het geval deze geselecteerd wordt.

Auto afgekeurd? Gratis herkeuring!

Tip

Indien u de reparaties niet bij ons laat uitvoeren, dan betaalt u € 20,- voor een nieuwe keuring, onder voorwaarde dat u de afspraak voor herkeuring maakt binnen 2 weken na datum van afkeuring. Let op: het is verboden om met een voertuig te rijden wanneer het niet aan de APK-keuringseisen voldoet. Plan uw APK-keuring dus altijd ruim op tijd in, zodat uw auto uiterlijk op de APK-vervaldatum is goedgekeurd.

Wordt uw auto afgekeurd bij een APK-keuring door Claushuis Groep? Dan voeren we kosteloos een herkeuring voor u uit. De voorwaarden zijn:

  • De uit het keuringsrapport voortvloeiende reparaties worden door Claushuis Groep verricht.
  • De nieuwe keuring wordt ingepland binnen twee weken na de datum van afkeuring.

 

U kunt uw auto voor de APK vanaf 8.30 uur tot 17.00 uur laten afmelden bij de RDW. Helaas is dit op zaterdag niet mogelijk, wij raden daarom aan uw APK te plannen tussen maandag en vrijdag. Plan direct uw APK afspraak online.

Auto-onderhoud bij Claushuis Groep Den Haag

Vragen over auto-onderhoud?

Wij helpen u graag

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen
08.00 – 17.00 uur en zaterdag van 09.00 tot 15.00 uur.

Waar kunnen wij u mee helpen?

Vul het contact formulier in, stuur een email of bel: