Wij helpen u graag bel 070 397 76 78 of stuur een email ‎info@claushuisgroep.nl

Kleine beurt auto

Kleine beurt

Voorkom verrassingen en laat regelmatig een kleine onderhoudsbeurt uitvoeren. Bij een kleine beurt controleren wij uw auto op meer dan 25 onderhoudspunten. We checken de autobanden, uitlaat, schokdempers en remmen van uw auto nauwkeurig, net als uw filters en ruitenwissers. We kijken ook na of uw lampen goed staan afgesteld, vullen vloeistoffen bij en we vervangen of verversen de olie, het oliefilter en de ruitensproeiervloeistof. 

Is het binnenkort weer tijd voor een APK-keuring? Combineer deze bij Claushuis Groep met uw onderhoudsbeurt, zodat u aan één afspraak voldoende heeft.

Hoe vaak heeft mijn auto een kleine onderhoudsbeurt nodig?

Offerte op maat

Wat een onderhoudsbeurt kost is afhankelijk van het soort onderhoud en het type en bouwjaar van uw auto. Bij Claushuis Groep bent u verzekerd van een eerlijke en scherpe prijs voor onderhoud door onze monteurs. Neem contact op en ontvang direct een offerte op maat.

Hoe vaak uw auto een kleine onderhoudsbeurt nodig heeft, hangt af van het type auto, de leeftijd van uw auto, de kilometerstand en het aantal kilometers dat u jaarlijks rijdt. Een stelregel die u kunt aanhouden is:

  • Kleine beurt na 1 jaar of na 15.000 kilometer
  • Grote beurt na 2 jaar of na 30.000 kilometer

Soorten onderhouds beurten

Is het binnenkort weer tijd voor een APK-keuring? Combineer deze bij Claushuis Groep met uw onderhoudsbeurt, zodat u aan één afspraak voldoende heeft.

Kleine beurt

Grote beurt

met gratis APK-keuring

Auto-onderhoud bij Claushuis Groep Den Haag

Vragen over auto-onderhoud?

Wij helpen u graag

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen
08.00 – 17.00 uur en zaterdag van 09.00 tot 15.00 uur.

Waar kunnen wij u mee helpen?

Vul het contact formulier in, stuur een email of bel: