Wij helpen u graag bel 070 397 76 78 of stuur een email ‎info@claushuisgroep.nl

Over Claushuis Groep

Bij Claushuis Groep maak je nooit mee dat je als klant ergens niet mee geholpen kunt worden.

Of het nou gaat om een kapotte autoruit, aircoservice, een grote of kleine beurt of een APK: bij dit full-service bedrijf kun je voor alles terecht. Iedere monteur heeft zijn eigen specialiteit. Eigenaar Jean rolde op zijn 15e in het vak toen hij bij zijn opa en zijn oom in het bedrijf kwam meewerken. Dat het werk zo afwisselend is, maakt dat hij het tot de dag van vandaag nog steeds het mooiste vak vindt. Klanten kennen hem en de zaak goed. In die jaren is er echt een band opgebouwd. Dat komt omdat alle automonteurs continuïteit bieden, dáárdoor komen mensen terug. Dat maakt dat er zelfs klanten uit Rotterdam afkomstig zijn die speciaal voor deze service omrijden. 

Ook veel grote bedrijven zoals de gemeente, de politie en de marechaussee zijn vaste klant bij Claushuis Groep.

Want naast de gebruikelijke garageservice die wij verlenen is ons bedrijf ook nummer één in Nederland op het gebied van verkoop en onderhoud in aanhangwagens en verkoop van alle mogelijke aanhangwagen-onderdelen. Laagdrempelig én onderscheidend. Claushuis Groep regelt alles goed, voor een goede prijs en met goed advies. We kennen het wereldje en weten hoe we onze klanten kunnen helpen. Dat doen we door altijd te luisteren naar de wensen en behoeften van de klant en vooral te doen wat van te voren is besproken.

Onze opgedane ervaring met onze zakelijke relaties en onze particuliere klanten, maakt dat we goed werk leveren voor een passende prijs.

Wij zorgen ervoor dat uw auto weer snel en veilig de weg op kan

Met ons jarenlange hechte en vertrouwde team staat Claushuis Groep klaar om een goede en snelle service te bieden.

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen
08.00 – 17.00 uur en zaterdag van 09.00 tot 15.00 uur.

Natuurlijk kunt u bij ons gebruik maken van een leenauto of leenfiets

Waar kunnen wij u mee helpen?

Vul het contact formulier in, stuur een email of bel: